Handelsbetingelser
Du handler med privatpersonen Thomas Mejborn efter købt som beset princippet. Dog får du på forsendelser 14 dages returret. Gældende fra du modtager varen til jeg modtager varen retur. Hvis varen returneres i ringere stand eller mindre mængde end ved levering, forbeholder jeg mig ret til at reducerer det returnerede beløb, svarende til min vurderede værditab af produktet.
Forsendelse
Hvis du vælger at varen skal sendes, sender jeg fragtfrit til en pakkeshop nær dig. Hvis du ønsker at fortryde købet, står du selv for returnering af varen, på egen regning. Hvis du ønsker at returnerer til en pakkeshop i stedet for min adresse, vælges Spiloppen i Børkop som udleveringssted. Vælges andre pakkeshops bliver pakken ikke hentet. 

For at kunne give fri fragt, er der et minimumsbeløb på 100kr inkl. moms der skal købes for. 

Varene i shoppen er primært nye ubrugte varer, ved varer som ikke er nye vil der stå at der er tale om en brugt vare i produktbeskrivelsen. 

De fleste varer på shoppen er købt fra et konkursbo. 

I tilfælde af at varen ikke er på lager vil betalingsbeløbet blive reduceret og de resterende varer sendt. Er det den eneste vare, vil ordren blive afvist og du vil få besked herom.